Easy Cooking

Ένα ultimate ελαφρύ και νόστιμο brownie!

By  | 

Έχετε καταλάβει ότι έχω βάλει για τα καλά τη βρώμη στη διατροφή μου, όχι μόνο στο πρωινό, ακόμα και στα κυρίως μαγειρέματα, όπως τα μπιφτέκια ή τα γλυκά. Ένα γλυκό που έφτιαξα και δεν περίμενα να αγαπηθεί τόσο από φίλους και συγγενείς, είναι η τελευταία μου γλυκιά συνήθεια, που πιστεύω θα γίνει και δική σας, αφού είναι πολύ ελαφρύ και τρώγεται εύκολα, τόσο για πρωινό όσο και το απόγευμα με φρούτα ή μία μπάλα παγωτό.

Σε λιγότερο από 20 λεπτά (στο σύνολο) έχετε έτοιμο σπιτικό και ελαφρύ επιδόρπιο!!

Υλικά για 1 μικρό ταψάκι

1 κούπα γιαούρτι

2/4 φλιτζανιού γάλα

1 1/3 φλιτζανιού σκόνη κακάο

1 φλιτζάνι βρώμη

3 κ.σ καστανή ζάχαρη

1 αβγό ή 3-4 ασπράδια

2 κ.σ baking powder

1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15-18 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω...