Easy Cooking

Έχεις ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου; Φτιάξε παγωτό ξυλάκι!

By  | 

H καλύτερη καλοκαιρινή συνταγή για μικρούς και μεγάλους είναι πάντα ένα παγωτάκι! Το τέλειο λοιπόν είναι να ξέρεις να φτιάχνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή εύκολα και γρήγορα αυτόν τον γλυκό πειρασμό! Σου δείχνουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξεις ένα πεντανόστιμο παγωτό που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Τι θα χρειαστείς

μπισκότα digestive

1 κ.σ. βούτυρο

1 συσκευασία άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνα ή βανίλια

Χάρτινα ποτήρια

Ξυλάκια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πώς θα τη φτιάξεις
Τριμμάτισε τα μπισκότα σε ένα μπολ.
Άλειψέ τα με λίγο βούτυρο.
Φτιάξε τη κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάλε στον πάτο ενός χάρτινου ποτηριού μερικές κουταλιές της σούπας από την κρέμα.
Πρόσθεσε μια παχιά στρώση από μπισκότα.
Ξανασυμπληρώνεις με λίγο κρέμα.
Όταν τελειώσεις , βάλε το ξυλάκι.
Βάλε το στην κατάψυξη μέχρι να σταθεροποιηθούν τα υλικά.
Έπειτα το βγάζεις απ’ την κατάψυξη και αφαιρείς προσεκτικά το χάρτινο ποτηράκι.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…