Easy Cooking

Κρουασίνια κανέλας στο λεπτό!

By  | 

Υλικά 

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • Ζάχαρη μαύρη
  • Κανέλα σκόνη

Εκτέλεση

Στρώνουμε στον πάγκο μας δύο φύλλα σφολιάτας και αλευρώνουμε ελαφρώς για να μην κολλήσουν. Κόβουμε λωρίδες κάθετα, περίπου 3 εκ. Αφού τα φτιάξουμε όλα και τα έχουμε τοποθετήσει στη σειρά πάνω σε μια λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα και ζάχαρη. Στη συνέχεια, στρίβουμε κάθε μπαστουνάκι και το τοποθετούμε σε καθαρή λαδόκολλα, μέσα στο ταψί. Ψήουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, για ένα τέταρτο περίπου.

Εναλλακτικά, με τον ίδιο τρόπο προσθέτετε τα δικά σας υλικά και ό,τι σας αρέσει, όπως σοκολάτα, σταφίδες, μήλο ή ακόμα τυρί και ζαμπόν, για τους λάτρεις των αλμυρών!

Δείτε εδώ τι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με τη σφολιάτα στο φτερό! 

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…