Easy Cooking

Μινι Quiche απο το foodprints.gr

By  | 

Από το να μην πρωτοτυπήσεις για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα ή στο κέρασμα, προσφέροντας για χιλιοστή φορά κατεψυγμένα πιτσάκια και τυροπιτάκια, σου έχουμε κάτι πιο δημιουργικό. Το πάντρεμα αυτών των δύο από τη Μιράντα Παπαδοπούλου!

Υλικα

  • 1 πακέτο σφολιατάκια στρόγγυλα
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
  • 100 γρ. γαλοπούλα ή ζαμπόν ψιλοκομμένο

Οδηγιες

  • 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι με θέσεις για cupcakes.
  • 3.Βάζουμε ένα σφολιατάκι σε κάθε θέση.
  • 4.Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, τα τυριά και την γαλοπούλα.
  • 5.Μοιράζουμε το μίγμα στα σφολιατάκια και τα ψήνουμε για 20 λεπτά.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…