Easy Cooking

Πικαντικη μους σοκολατας απο το foodprints.gr

By  | 

YΛΙΚΑ (6 άτομα) 

  • 200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

1.Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά 150 γρ. κρέμα γάλακτος.

2.Λίγο πριν πάρει βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει.

3.Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

4.Ανακατεύουμε τις δυο κρέμες, τις μοιράζουμε σε ποτήρια ή μπολ και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…