Easy Cooking

Τυροπιτακια α λα foodprints.gr

By  | 

Μια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα δίνει η σεφ Μιράντα Παπαδοπούλου, για τυροπιτάκια με διαφορετική εκτέλεση!

ΥΛΙΚΑ

  • 10 φύλλα κρούστας
  • 300 γρ. φέτα
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • πιπέρι
  • μαύρο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Τρίβουμε την φέτα και την ανακατεύουμε με λίγο πιπέρι.

2.Απλώνουμε τα φύλλα και τα κόβουμε διαγώνια.

3.Παίρνουμε ένα τρίγωνο κομμάτι φύλλου και το βουτυρώνουμε.

4.Το σουρώνουμε στο κέντρο και ενώνουμε τις δυο άκρες .

5.Βάζουμε μία κουταλιά φέτα στην κάτω άκρη και το τυλίγουμε.

6.Τοποθετούμε τα τυλιγμένα τυροπιτάκια σε ένα ταψί, τα βουτυρώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

7.Ψήνουμε τα τυροπιτάκια στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…