Easy Cooking

Affogato, το επιδορπιο της στιγμης!

By  | 

Για όσους απολαμβάνουν τον ήλιο και την ανεβασμένη για την εποχή θερμοκρασία (εμείς στην Αγγλία, ούτε λόγος…), η Μιράντα Παπαδοπούλου και το foodprints, μας προτείνουν ένα πρωτότυπο επιδόρπιο της στιγμής! 

Υλικά

  • 1 καφές εσπρέσο
  • 1 μπάλα παγωτό βανίλια
  • Κομματάκια σοκολάτα ή σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Ετοιμάζουμε έναν καφέ εσπρέσο.
  • 2.Βάζουμε μια μπάλα παγωτό σε ένα ποτήρι.
  • 3.Ρίχνουμε από πάνω τον ζεστό καφέ και μερικά κομματάκια σοκολάτας.
  • 4.Σερβίρουμε αμέσως.

DSC05342-610x400

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…