Easy Cooking

Black Forest κρεπες απο το foodprints.gr!

By  | 

Υλικα 

3 αυγά

50 γρ. Βούτυρο

50 γρ. κουβερτούρα

50 γρ. ζάχαρη

50 γρ. κακάο

200 γρ. γάλα

100 γρ. αλεύρι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

400 γρ. βύσσινα χωρίς κουκούτσια (κονσέρβα)

250 γρ. τυρί μασκαρπόνε

1 κ.σ. άχνη ζάχαρη

2 κ.σ. γάλα

Τριμμένη κουβερτούρα

 Εκτελεση

1.Λιώνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων το βούτυρο με την κουβερτούρα.

2.Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, τη ζάχαρη, το κακάο και το αλεύρι.

3.Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.

4.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης ( ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, την γυρίζουμε.

5.Την αφήνουμε για λίγο και από την άλλη πλευρά και την βγάζουμε από το τηγάνι.

6.Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει η ζύμη.

7.Ανακατεύουμε το τυρί μασκαρπόνε με το γάλα και την άχνη.

8.Αλείφουμε μία κρέπα με το μίγμα τυριού, βάζουμε από πάνω μερικά βύσσινα, τρίβουμε λίγη κουβερτούρα και την διπλώνουμε.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…