Easy Cooking

Coconut Macaroons από το foodprints.gr

By  | 

Υλικά για 20 άτομα

200 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο

50 γρ. ζάχαρη

3 ασπράδια

Εκτέλεση

1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.

2.Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν μαρέγκα.

3.Προσθέτουμε λίγο λίγο το ινδοκάρυδο και το ενσωματώνουμε ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις.

4.Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μίγμα και τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.

5.Ψήνουμε τα macaroon για 20 λεπτά.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…