Easy Cooking

Pizza Dip από το foodprints.gr!

By  | 

Δεν ξέρω τι έχετε κανονίσει γι’ αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δοκιμάσετε το παρακάτω dip!

Υλικά

  • 1 συσκευασία αφράτη ζύμη για πίτσα Pillsbury
  • 200 γρ. τυρί Philadelphia
  • 200 γρ. τυρί ricotta
  • 200 γρ. τυρί Γκούντα τριμμένο
  • 2 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 5-6 ντοματίνια σε φέτες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βουτυρώνουμε μια στρόγγυλη φόρμα 24’.
  • Ανοίγουμε την συσκευασία με την έτοιμη ζύμη και την κόβουμε σε 12 παραλληλόγραμμα κομμάτια.
  • Δένουμε σε κόμπο κάθε κομμάτι ζύμης και τα τοποθετούμε περιμετρικά στη βουτυρωμένη φόρμα.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το σκόρδο, τον μαϊντανό, τα ντοματίνια και το πιπέρι.
  • Βάζουμε τα τυριά στο κέντρο της φόρμας, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

πηγή: foodprints.gr

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…