Easy Cooking

Pizza Sticks απο το foodprints.gr

By  | 

  

Τις προαλλες παρουσιασαμε την πιτσα απο τοστ, σημερα αποφασισα να προτεινω μια πανευκολη και εξαιρετικα νοστιμη προταση απο το foodprints.gr. Χρειαζομαστε μονο τρια υλικα και ελαχιστο χρονο. Τα pizza sticks διατηρονται αρκετες μερες, οποτε μπορουν καλλιστα να παρουν τη θεση του σνακ μας στη δουλεια, στο πανεπιστημιο, στο σχολειο, οπουδηποτε…

Υλικα

2 φύλλα σφολιάτας

3 κουταλιές έτοιμη σάλτσα ντομάτα

150 γρ. κασέρι τριμμένο

Οδηγιες

1.Απλώνουμε την σάλτσα ντομάτας πάνω σε ένα φύλλο σφολιάτας.

2.Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι και σκεπάζουμε την επιφάνεια με το δεύτερο φύλλο.

3.Κόβουμε σε λωρίδες τα δύο φύλλα μαζί (3 εκ. περίπου)και τις στρίβουμε.

4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…