Easy Cooking

Sandwitch με σολωμο και πορτοκαλι

By  | 

Αποτελεί το δεκατιανό μου στο πανεπιστήμιο αρκετά συχνά, αφού μου αρέσει αρκετά ο καπνιστός σολωμός και συχνά- πυκνά αποτελεί μέρος κάποιου γεύματός μου μέσα στη βδομάδα…

Στο σπίτι μου είχε περισσέψει ένα πορτοκάλι και με κάποιον τρόπο έπρεπε να το αξιοποιήσω. Προτίμησα, αντί να το φάω ωμό, να το προσθέσω στο σάντουιτς μου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. καπνιστό σολωμό

2 φέτες πολύσπορο ψωμί του τοστ

1 πορτοκάλι

αγγούρι

1 κ.σ philadelphia

λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

λίγη πράσινη σαλάτα (της αρεσκείας μας)

φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Κόβουμε σε λεπτές φέτες το πορτοκάλι (αν είναι μόνο για μία μερίδα,χρησιμοποιούμε το μισό) και το αγγούρι. Σε μία κούπα αναμειγνύουμε τη philadelphia με τον άνηθο και λίγες σταγόνες χυμό πορτοκάλι (2-3). Φρυγανίζουμε  το ψωμί του τοστ και στη συνέχεια αλείφουμε τη μία φέτα με τη philadelphia. Προσθέτουμε το πορτοκάλι, έπειτα το σολωμό, το αγγούρι και τα φύλλα πράσινης σαλάτας.

 

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω…