διαγωνισμοι

Αποτέλεσμα διαγωνισμού MiPac!

By  | 

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και την Ελένη! Ο διαγωνισμός μας για το backpack της MiPac έληξε και το ευχαριστώ για την ανταπόκριση είναι λίγο.

Τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Διδυμάκη (Alexandra Didumaki). Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν! Καλές και στιλάτες βόλτες εύχομαι!

… Όσο για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, μην ανησυχείτε και μη στεναχωριέστε. Ακριβώς επειδή η ανταπόκρισή σας και η επιθυμία απόκτησης του σακιδίου ήταν τεράστια, σύντομα θα επανέλθουμε με νέο διαγωνισμό, οπότε συντονιστείτε!!

mipack2

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω...