διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα πουκάμισο COSI!

By  | 

Ένας αναγνώστης μου παραπονέθηκε ότι όταν διοργανώνουμε διαγωνισμό δίνουμε έμφαση στη γυναίκα, παρά στον άντρα και πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κερδίσει κάτι για εκείνον. Λαμβάνοντας υπόψιν το “παράπονο” του αναγνώστη μας και σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία “COSI”, εξασφαλίσαμε για έναν τυχερό νικητή ένα πουκάμισο για funky εμφανίσεις!

cosi_diagwnismos

Κάντε like και share τη σελίδα μας στο facebook, όπως επίσης και το link του διαγωνισμού, γράφοντας ένα σχόλιο και το νούμερό σας!

Θα βρείτε τα ρούχα COSI: Γιαννιτσών 194, Θεσσαλονίκη
τηλ. επικοινωνίας:                2310622267
e-mail:                                        info@cosijeans.gr

 Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

1. Το “dietchen.gr” διοργανώνει διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα του στο facebook, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του dietchen.gr και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει like και share στη σελίδα μας στο facebook, όπως επίσης και στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού.

3. Η κλήρωση γίνεται  μέσω της ηλεκτρονικής μορφής www.randomizer.com, όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί.

4. Ο διαγωνισμός ορίζεται από τις 21/01/16 και θα λήξει στις 30/01/16 στις 20:00 μ.μ.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα λήξης του διαγωνισμού και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή, ο οποίος θα κερδίσει ένα πουκάμισο από την εταιρεία COSI. Ο νικητής πρέπει να επικοινωνήσει εντός μίας εβδομάδας με το διοργανωτή για την παραλαβή του δώρου. Μετά το πέρας της εβδομάδας, αν ο νικητής δεν έχει επικοινωνήσει, η κλήρωση ξανά γίνεται και αναδεικνύεται εκ νέου άλλος νικητής.

7. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί, κατά την έννοια του Ν.2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά του δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο τον διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και την παράδοση των δώρων.

8. Ο νικητής δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω...