διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: Τρεις τυχεροι κερδιζουν απο ενα γουρι 2015!

By  | 

Το dietchen.gr εγκαινιάζει το καινούριο του “σπίτι”, αφού επίσημα από χθες αλλάξαμε και σε συνεργασία με το αγαπημένο “Δέλεαρ”, σας κάνουμε δώρο από τρία γούρια 2015, για να μπει με το δεξί το νέο έτος.

Η Αιμιλία του Δέλεαρ χαρίζει σε τρεις τυχερές από ένα χειροποίητο γούρι σε μορφή κοσμήματος, ώστε να φορεθεί όλο το χρόνο και με την πάντα πρωτότυπη διάθεση της Αιμιλίας, να τα κάνει να ξεχωρίζουν από άλλα παρόμοια, σας δίνεται η δυνατότητα να τα δωρίσετε σε γονείς, φίλους και συγγενείς την Πρωτοχρονιά.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού 

1. Το “dietchen.gr” διοργανώνει διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα του στο facebook, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του dietchen.gr και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει like και share στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/dietchen.gr?fref=ts, όπως επίσης και στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού.

3. Η κλήρωση γίνεται  μέσω της ηλεκτρονικής μορφής www.randomizer.com, όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί.

4. Ο διαγωνισμός ορίζεται από τις 24/12/14 και θα λήξει στις 30/12/14 στις 20:00 μ.μ.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα λήξης του διαγωνισμού και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 3 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα χειροποίητο γούρι από το μαγαζί “Δέλεαρ”. Ο νικητής πρέπει να επικοινωνήσει εντός μίας εβδομάδας με το διοργανωτή για την παραλαβή του δώρου. Μετά το πέρας της εβδομάδας, αν ο νικητής δεν έχει εμφανιστεί, η κλήρωση ξανά γίνεται.

7. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί, κατά την έννοια του Ν.2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά του δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο τον διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και την παράδοση των δώρων.

8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω...