Fashion

Ρούχα που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες!

By  | 

Σε μία συζήτηση που είχα με αγόρια φίλους μου με αφορμή ένα παντελόνι που αγόρασε μια φίλη μου, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ρούχα, που παρόλο που μπορεί να αρέσουν σε μας, τα αγόρια παθαίνουν αλλεργία όταν μας βλέπουν να τα φοράμε.

Δείτε τη λίστα που σχηματίσαμε. Συμφωνείτε;

1. Harem Pants

harempants

Τα παντελόνια Harem Pants έγιναν ξαφνικά δημοφιλή όταν πρωτοεμφανίστηκαν και αποτέλεσαν την αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών. Δυστυχώς όμως οι άντρες δεν έχουν την ίδια γνώμη για αυτά τα παντελόνια. Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι τα παντελόνια αυτά δεν έχουν τίποτα σέξι, θυμίζουν τις “βράκες” που φορούσαν οι άνθρωποι σε παλαιότερες εποχές και ορισμένοι από αυτούς θεωρούν ότι είναι ακόμα και αντιαισθητικά. Αν θέλετε να φαίνεστε σέξι και να εντυπωσιάζετε τους άντρες, τότε τα παντελόνια Harem Pants δεν θα πρέπει να βρίσκονται ανάμεσα στα ρούχα που επιλέγετε.


2. Jumpsuits

jumpsuits

Εδώ και αρκετά χρόνια, τα ρούχα jumpsuits είναι αρκετά δημοφιλή. Από ότι φαίνεται πολλές γυναίκες θεωρούν ότι τα ρούχα αυτά αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για αρκετές περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, πολλοί άντρες θεωρούν ότι τα ρούχα αυτά δεν είναι ωραία επειδή κάνουν το γυναικείο σώμα να φαίνεται “χωρίς σχήμα”. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα καθώς τα ρούχα αυτά έχουν το δικό τους “σχήμα” με αποτέλεσμα να κρύβουν το σχήμα του σώματος της γυναίκας. Σύμφωνα με τους περισσότερους άντρες, οι γυναίκες που φορούν jumpsuits είτε μοιάζουν με τα μικρά παιδιά,, είτε με ηλικιωμένες γυναίκες.

3. Ugg Boots

uggs-uggboots-girls-1830503-o

Πρόκειται για αυτές τις χειμωνιάτικες μπότες που προσφέρουν ζεστασιά, ωστόσο λαμβάνουν πολλά αρνητικά σχόλια από τους άντρες. Οι μπότες αυτές δεν έχουν τίποτα σέξι πάνω τους και πολλοί άντρες τις αντιπαθούν σφόδρα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον άντρα είναι προτιμότερο να επιλέξετε high heels (παπούτσια με υψηλά τακούνια), τα οποία θα σας κάνουν πιο σέξι και θα σας δώσουν περισσότερο ύψος. Αν από την άλλη πλευρά προτιμάτε την άνεση και τη ζεστασιά, τότε αυτές οι μπότες είναι για εσάς.

4. Αξεσουάρ μαλλιών

Αναφερόμαστε σε οτιδήποτε φορούν οι γυναίκες στο κεφάλι τους εκτός από τα καπέλα. Οι κορδέλες στα μαλλιά που φορούν πολλές γυναίκες, διάφορα πριγκιπικά στεφάνια, κ.τ.λ. είναι αξεσουάρ που δεν αρέσουν στους περισσότερους άντρες. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε καν για πιο λόγο μπορεί μαι γυναίκα να φορέσει ένα τέτοιο αξεσουάρ στα μαλλιά της. Αν θέλετε λοιπόν να του τραβήξετε την προσοχή με θετικό τρόπο, τότε σκεφτείτε διπλά για το τι αξεσουάρ θα φορέσετε στα μαλλιά σας.

 

5. Gladiator sandals

gladiators

 Αυτά τα σανδάλια διχάζουν. Ορισμένοι άντρες τα βρίσκουν αρκετά κομψά, ενώ άλλους άντρες τους αφήνουν αδιάφορους. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα τους είναι ότι κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή (σε σχέση με άλλα παπούτσια). Οι κοκκινίλες που αφήνουν τα λουριά πάνω στο γυναικείο πόδι καθώς και οι πληγές που μπορεί να δημιουργήσουν, κάνουν τα σανδάλια αυτά αρκετά επίπονα για το τίποτα.

 

6. Tuxedos

tuxedo-jacket_fall

Αναφερόμαστε στα αντρικού τύπου ρούχα που έχουν “κλέψει” οι γυναίκες. Οι άντρες θεωρούν ότι τα αντρικά ρούχα είναι για τους άντρες. Οποιοδήποτε γυναικείο ρούχο θυμίζει “αντρικό στιλ” δεν θεωρείται σέξι. Τα γυναικεία “κοστούμια”, τα γυναικεία “σμόκινγκ”, τα ταγιέρ, κ.τ.λ. είναι ρούχα που οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι είναι αντί – σέξι.

7. Dungarees

dungarees

Ελάχιστοι άντρες θα τους άρεσε μια γυναίκα που μοιάζει με υδραυλικό. Αυτά τα πολύ πρακτικά ρούχα μοιάζουν πολύ με “φόρμες εργασίας” και δεν θεωρούνται καθόλου σέξι. Αν θέλετε να αλλάξετε τη βρύση στο σπίτι σας, τότε βρήκατε τα κατάλληλα ρούχα. Αν από την άλλη πλευρά θέλετε να τον εντυπωσιάσετε, τότε ίσως θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο ρούχο.

8. Πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου

bigsunglasses

Ορισμένες χρονιές, η μόδα επιβάλλει μεγάλα γυαλιά ηλίου. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το στιλ δεν αρέσει σε αρκετούς άντρες. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν πρόβλημα. Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου δίνουν την εντύπωση ότι η γυναίκα έχει να κρύψει κάτι κάτι που γενικώς δεν αρέσει στους άντρες.

9. Tea length skirt

tealength

Αυτές οι φούστες που φτάνουν πιο κάτω από το γόνατο αλλά πιο πάνω από τον αστράγαλο είναι μια όχι και τόσο καλή επιλογή αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Το ρούχο αυτό πολλές φορές κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο μεγάλη σε ηλικία και τη δείχνει αρκετά πιο συντηρητική. Ορισμένοι άντρες πολλές φορές θεωρούν ότι οι φούστες αυτές είναι “γιαγιαδίστικες”.

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω...