Fashion

Τι να φορέσεις στην αποφοίτησή σου!

By  | 

Η ημέρα που θα παραλάβω το πτυχίο μου είναι πολύ κοντά και ο ενθουσιασμός μου είναι εμφανής, αφενός για το επίτευγμα αφετέρου για την εμπειρία. Η ημέρα της αποφοίτησης ανήκει στην κατηγορία των ιδιαίτερων περιστάσεων που το σύνολο δεν πρέπει να σχολιαστεί αρνητικά και που κατά πάσα πιθανότητα οι φωτογραφίες εκείνης της ημέρας θα μας “κυνηγάνε” μια ζωή. Σε ανάλογη θέση βρίσκονται πολλά κορίτσια από εσάς, έτσι λοιπόν, πήρα την πρωτοβουλία να μοιραστώ μαζί σας μερικές συμβουλές που με βοήθησαν.  Το κλειδί για να πετύχουμε στυλιστικό τζακ ποτ είναι να αναζητήσουμε το κατάλληλο κομμάτι που θα μας δείχνει κομψές, minimal και λίγο πιο θηλυκές, χωρίς να προκαλούμε φυσικά! Οπότε καλό είναι να επιλέξουμε απλές γραμμές, χωρίς υπερβολικά αξεσουάρ και κοσμήματα και σίγουρα θα εντυπωσιάσουμε. 

Αν θα φορέσετε τήβεννο, όπως εγώ, προτείνω να κινηθείτε σε μήκη που έρχονται λίγο πάνω ή κάτω από το γόνατο, ώστε να αποφύγετε στυλιστικά ατοπήματα. 

Επίσης, για τον ίδιο σκοπό δουλεύει και η φούστα, που μπορεί να είναι ουδέτερη ή να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με όλα τα υπόλοιπα να ακολουθούν σιωπηλά. Μόνο να είστε σίγουρες πως έχετε διαλέξει μία που σας κολακεύει αφού εύκολα μπορούμε να πέσουμε στην παγίδα του λάθους νούμερου και να μη μας αφήσει να χαρούμε τη μέρα.

Το έντονο χρώμα είναι και πάλι παρόν αυτό το καλοκαίρι που αν δεν το περιμένετε να σταθεί επάξια σε μια τέτοια περίσταση, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε κοιτώντας τις παραπάνω φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι ότι με φόβιζε η ιδέα του έντονου χρώματος, παρόλα αυτά, όταν δοκίμασα μερικά φορέματα με έντονους χρωματισμούς ή μοτίβα, άλλαξα γνώμη. 

 Extra tips!

  1. Δείξτε προσοχή στα παπούτσια που θα επιλέξετε έχοντας στο νου ότι θα πρέπει να τα φοράτε για αρκετές ώρες, οπότε πρέπει να είναι άνετα. Ένα ζευγάρι κομψά και άνετα  πέδιλα είναι στις επιλογές σας. 
  2. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, less is more, που σημαίνει ότι ναι μεν είναι απαραίτητα, απλά και λιτά δε!
  3. Τέλος, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ογκώδη φορέματα, γιατί σε συνδυασμό με τον τήβεννο το αποτέλεσμα δε θα δείχνει καλό!

Όπως και να ‘χει, η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη σε σας, ζήστε την στο έπακρο, ευχαριστηθείτε την και εύχομαι σε όλες καλή και λαμπρή σταδιοδρομία!!! 

Στο παρακάτω gallery, έχω συλλέξει μερικές από τις επιλογές που μου άρεσαν για να πάρετε μία μικρή ιδέα!

Γεννημένη μία ζεστή μέρα τον Ιούνιο του 1996 στην Αθήνα, καρκινάκι στο ζώδιο και πάνω μου θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Ευαίσθητη, συναισθηματική, αποφασιστική, εργασιομανής και control freak. Το dietchen (ντίτχεν) για μένα αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πλέον ζω και σπουδάζω στο Μάντσεστερ, International Business & Marketing. Αγαπώ τη μουσική, τη μόδα, τα βιβλία, τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Μύκονος και δε νομίζω να υπάρξει άλλος, όπου κι αν ταξιδέψω, ό,τι κι αν εξερευνήσω...