Είναι εκείνες οι βροχερές μέρες που το μόνο που θέλεις είναι να χουχουλιάσεις κάτω από την κουβέρτα με μια ωραία ταινία και ένα φλυτζάνι ζεστό τσάι. Αντ’ αυτού είσαι αναγκασμένη να βγεις στη βροχή και να πας στη δουλειά με 99% πιθανότητες να μοιάζεις με βρεγμένη γάτα. Υπάρχει λύση όμως, αν ντυθείς σωστά να παραμείνεις όσο πιο κομψή και παράλληλα στεγνή γίνεται.
1. Η καμπαρτίνα είναι η νούμερο ένα επιλογή και τις βροχερές μέρες. Χαρίζει κομψό αλλά και κολεγιακό ύφος  στο στιλ και παράλληλα προστατεύει από τη βροχή.

2. Τα cigarette, cropped και τα παντελόνια με ρεβέρ που συγκαταλέγονται  στις  hot τάσεις της σεζόν, είναι ιδανικά και για τις μέρες με βροχή, αφού δεν μουσκεύονται εύκολα, ούτε υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρουν την υγρή σκόνη της ασφάλτου.

3. Οι γαλότσες είναι απαραίτητο κομμάτι τις βροχερές μέρες. Διατηρούν τα πόδια μας στεγνά, κυκλοφορούν στην πιο μοδάτη εκδοχή τους, ενώ παράλληλα δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε για πιτσιλίσματα ή τις λακκούβες με  νερό.

4. Δεν είναι απαραίτητο να φοράμε σκούρα χρώματα επειδή βρέχει. Ένα παλτό σε έντονο χρώμα θα δώσει φως όχι μόνο στη μουντάδα της ημέρας, αλλά και στη διάθεσή μας.

5. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι το total black και το δερμάτινο τζάκετ σε όσες αρέσει δεν είναι ιδανικό τις βροχερές μέρες. Κατά κύριο λόγο είναι  πρακτικό, αφού ακόμη και σε περίπτωση ατυχήματος οι λεκέδες και οι πιτσιλιές δεν είναι ιδιαίτερα  εμφανείς.

6. Η πιο κλασική αλλά ταυτόχρονα και η πιο αληθινή συμβουλή τις γκρίζες θλιβερές μέρες, είναι να ντυνόμαστε έτσι που να νιώθουμε όμορφες. Ξαφνικά όλη η μέρα θα μας φανεί λίγο πιο φωτεινή.